قابل توجه متقاضیان دریافت ویزای دانشجویی جهت دوره های زبان

 
Visa étudiant - Séjour FLE
Visa étudiant- Séjour FLE

قابل توجه متقاضیان دریافت ویزای دانشجویی جهت دوره های زبان : *

 تمامی متقاضیان بایستی پرونده ی آنلاین خود را ۳ ماه قبل از تاریخ شروع دوره مورد نظر تشکیل داده و ارسال نمایند.

 موارد استثنایی قبول پرونده :

 الف ) پرونده متقاضیانی که بین ۲ تا ۳ ماه قبل از شروع دوره ارسال شود تنها با درخواست و مسئولیت شخص متقاضی بررسی خواهد شد. این تعهد نامه همزمان با در خواست هزینه پرونده برای داوطلب ارسال خواهد شد. این فایل پس از تکمیل شدن بایستی بر روی پرونده و در قسمت "پروژه تحصیلی" آپلود شود.

در صورت تاخیر در اعلام نتایج ویزا، هر گونه مسئولیتی بر عهده خود داوطلب خواهد بود.

ب) پرونده متقاضیانی که کمتر از ۲ ماه قبل از شروع دوره ارسال شود، قابل بررسی نمی باشد مگر اینکه نامه تاخیر ارائه دهند. این افراد در صورت تمایل می توانند شروع دوره مورد نظر را به مدت یک ترم یا چندین ماه به تعویق بیندازند.

*این پیام شامل پذیرش های تحصیلی در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس، دکترا و نیز دوره های کار آموزی نمی شود

Address:
Iran